Spabad


Vi erbjuder SPABAD från Europas ledande och största producent Wellis, samt våra egna QualitySpa serier.

Wellis brinner för att tillverka produkter av högsta kvalitet, och det är så vi strävar efter att särskilja oss på marknaden. Våra produkter är TÜV-certifierade, CE-märkta.

I utformandet av sina spabad har Wellis tagit hänsyn till viktiga anatomiska aspekter och tagit fram strålar som lämpar sig att riktas mot skelettmuskler och de ledvävnader som är mest utsatta för vardagsbelastning.

P O L I - M A X ™ - f ö r s t ä r k n i n g
De utmärkta termoisolerande egenskaperna innebär att du kan koppla av i varmbadpoolen eller spabadet ännu längre, samtidigt som du gör betydande energibesparingar. Dessutom har den förträffliga ljudisoleringsegenskaper. Polyuretanisolering är en miljövänligare förstärkningsmetod än glasfiber.

Ny w i - f i - app .
in.touch 2-appen till iOS och Android gör det ännu enklare att styra och programmera din varmbadpool via telefon eller surfplatta, även när du inte är hemma.

M A G M A J E T ™ - U P P L E V E L S E N
En Wellis MagmaJet™-stråle har samma maxkapacitet som en massagepump på 3 hk. Du kan ligga på ytan och njuta av att flyta i viktlöshet.

U V - C - va t t e n r e n i n g s s y s t em
Allergivänlig vattendesinfektionsmetod som dödar nästan 100 procent av alla virus och bakterier i vattnet. En flaska champagne, sex glas, trevligt sällskap och festen kan börja.

Fraktfritt på Spabadstillbehör vid köp över 500 kr. Frakt tillkommer på våra SPABAD. Kontakta oss så berättar vi mer.


Ladda ner skötselråd till ditt SPABAD

Ladda ner Wellis katalog