QUALITYSPA - serie


QUALITYSPA serie vårt egna varumärke!

QUALITYSPA serie är ett exklusivt och klassikt spabad för dig som inte nöjer sig med något annat än det bästa. En av fördelarna med ett utespa är att det alltid står klart att använda.

QUALITYSPA serie är utfört i de bästa materialen och har allt inom extrautrustning som IN-clear*, aromterapi, Wi-fi, musikanslutning via smartphone och högtalare, vattenfall, LED-ljusterapi osv. Det medföljer dessutom termolock. Skäm bort dig själv med en djupgående helkroppsmassage och härliga stunder badet.

För välmående och underhållning
QUALITYSPA serie har dessutom allt inom utrustning, som kan göra detta utespa till en upplevelse utöver det vanliga. Högtalare ger härliga toner på hela terrassen och ger dig avslappnande musik i badet. Anslut din smartphone och spela upp din egen spellista. Undervattensbelysning, LED-lampor i vattenlinjen gör QUALITYSPA serie-spabadet till en fantastisk upplevelse när det används i mörker. Badet har Wi-Fi, så det kan fjärrstyras med en app. Du kan ställa in temperaturen när du lämnar jobbet, så är badet klart när du kommer hem.

Snygg design
QUALITYSPA serie utfört i en läcker white sterling-akryl och fås som standard i färgen grå på paneler och svart lock. Det ger det en klassisk, tidlös design, som gör spat presentabelt många år framöver. Spabadet är byggt för att klara det nordiska klimatet så att du kan bada året om.

Lätt att använda
Den elektroniska styrningen från Gecko är lätt att använda. Placera spabadet på önskad plats, koppla strömmen till spabadet och fyll upp det med vatten från trädgårdsslangen. Slå på strömmen och spabadet står nu klart för att användas. Bara att njuta av härliga bad.

Alla spabad från QUALITYSPA serie har IN-clear* installerat.

*IN-clear 

Utomhus spabad med saltvatten

Vill du kunna njuta av ett mjukt och härligt vatten utan starka kemikalier? Då ska du skaffa dig ett spabad med saltvatten!
Välj en av våra utomhusmodeller som har IN clear monterat och klart.

Saltvatten är mer behagligt och skonsamt för ögonen och din hy- och så luktar det inte klor. Dessa fördelar gör att saltvatten lämpar sig väl för dig som använder spabadet ofta.

Våra spabad är utrustade med in.clear™ saltvattenanläggning som desinficerar vattnet och således är ett hygieniskt alternativ till klor. Ett spabad med saltvatten är därför ett klokt val för sommarstugan och liknande, där man inte vistas året runt.

  • Behagligt – Mjukt vatten utan starka kemikalier
  • Saltvatten – Inget behov av klor
  • Spara tid – Kräver minimalt underhåll
  • Spara vatten – Saltvatten behöver inte bytas ut lika ofta som klorvatten


Lanseringserbjudande på våra SPABAD QUALITYSPA serie, hela 40% rabatt!

QUALITYSPA serie - Athena
85 140 kr 141 900 kr
QUALITYSPA serie - Eirene
71 940 kr 119 900 kr
QUALITYSPA serie - Afrodite
197 340 kr 328 900 kr
QUALITYSPA serie - Hera
85 140 kr 141 900 kr
QUALITYSPA serie - Artemis
58 740 kr 97 900 kr
QUALITYSPA serie - Nemesis
56 400 kr 94 000 kr